AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)

Een onderwerp van cruciaal belang. Met de expertise van onze privacy adviseurs kunnen wij u helpen om het thema privacy binnen uw organisatie verder te ontwikkelen én om blijvend te voldoen aan de verplichtingen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met zich meebrengt.

In een tijdperk waarin gegevens het meest waardevolle bezit van een organisatie zijn, is de bescherming van persoonlijke en financiële informatie van klanten van het grootste belang. De AVG is in 2018 in werking getreden en heeft ingrijpende veranderingen gebracht in hoe bedrijven gegevens verzamelen, opslaan en verwerken. Het doel is om de privacy van individuen te waarborgen en tegelijkertijd het vertrouwen van klanten te behouden.

Hoe kunnen onze privacy adviseurs u van dienst zijn?

Het doel van onze dienstverlening is om uw organisatie te helpen om zelfstandig AVG compliant te worden en te blijven. Daarbij draait het vooral om advisering en ondersteuning: samen gaan wij op zoek naar antwoorden op de privacyvraagstukken die er binnen uw organisatie zijn en naar de handvatten die nodig zijn om u en de organisatie vooruit te helpen.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij:

  • Het uitvoeren van een privacy quick scan om te kijken waar uw organisatie op het gebied van privacy op dit moment staat en waar er mogelijk verbeteringen aangebracht kunnen worden;
  • Privacy governance;
  • De inbedding van het thema privacy binnen de organisatie verbeteren dan wel optimaliseren; en
  • Het stimuleren van privacy bewustzijn binnen uw organisatie.

Als (financiële) dienstverlener is het essentieel om proactief te zijn bij het implementeren van AVG-nalevingsmaatregelen. Bescherming van gegevens is niet alleen een wettelijke verplichting, het is een kans om uw bedrijf te versterken en uw klanten het vertrouwen te geven dat ze verdienen. KYC Partners staat klaar om u te helpen bij elke stap van dit proces, van risicoanalyse tot beleidsontwikkeling en training van uw medewerkers.

Neem contact met ons op!

Laten wij samenwerken om ervoor te zorgen dat uw organisatie volledig voldoet aan de AVG en de voordelen van gegevensbescherming oogst. Neem contact  met ons op om een gesprek te plannen waarin wij uw specifieke behoeften kunnen bespreken.